Şiddetsiz İletişim Semineri Düzenlendi

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Kadının İnsan Hakları Eğitim Projesi ve Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği ortaklığında 11.05.2019 tarihinde “Şiddetsiz İletişim Semineri” düzenlendi.

Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın haklarının hayata geçmesi çerçevesinde sürdürülebilir bir değişim ve dönüşümü hedefliyor. Yeni Çözümler Derneği eğitimenleri Nigar Etizer KARACIK ve Özlem Şen 2,5 saatlik eğitimde İletişim nedir, İletişimin unsurları, İletişim süreci ve iletişim modeli, İletişim sürecini etkileyen faktörler, Kişiler arası iletişim, İletişim tarzlarımız, Savunucu açık iletişim, İşitmek dinlemek, Ben dili, İletişim engelleri, Çatışma çözme, Sağlıklı iletişim için öneriler vererek verimli bir seminer gerçekleştirildi.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #KadınınİnsanHaklarıYeniÇözümlerDerneği #ToplumsalCinsiyetEşitliği #KadınHakları #GençlikBuradaYaSen #KİHEP #Koza #GeçKalmaGençKal