KİHEP: Şiddetsiz İletişim Semineri

Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği olarak toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın haklarının hayata geçmesi çerçevesinde sürdürülebilir bir değişim ve dönüşümü hedefliyor, bu hedefe ulaşmak için Şiddetsiz İletişim’in çok önemli bir araç olduğunu düşünüyoruz. 2,5 saat süren Şiddetsiz İletişim başlıklı seminerimizde katılımcılarla iletişimin ne olduğunu, şiddetsiz ve etkili iletişimin hayatlarımızı ve ilişkilerimizi nasıl olumlu yönde etkileyebileceğini konuşuyoruz.

– İletişim nedir?
– İletişimin unsurları
– İletişim süreci ve iletişim modeli
– İletişim sürecini etkileyen faktörler
– Kişiler arası iletişim
– İletişim tarzlarımız
– Savunucu açık iletişim
– İşitmek dinlemek
– Ben dili
– İletişim engelleri
– Çatışma çözme
– Sağlıklı iletişim için öneriler

– Eğitim Tarihi: 11 Mayıs 2019 Cumartesi
– 13:30 16:00
– Yalı Hanı 2. Kat

Konuşmacılar:
Nigar Etizer KARACIK – Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği
Gülşah Seral – Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği

EĞİTİME SON BAŞVURU TARİHİ: 8 Mayıs 2019 23:59

– Eğitim 70 kişi ile sınırlıdır ! (Eğitime katılacak kişiler 9 mayıs tarihinde (0286) 213 56 55 Koza ofis telefonundan veya sosyal medya hesapları üzerinden duyurulabilir)
– Sertifikalıdır !
– Ücretsizdir !

Sorularınız için (0286) 213 56 55 veya sosyal medya hesaplarımıza yazabilirsiniz.

– Başvuru Formu: www.kozagenclikdernegi.org –

#KozaKİHEP #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen #YeniÇözümlerDerneği #ToplumsalCinsiyetEşitliğiiEğitimSemineri