Temel İlkyardım Eğitimi Bilgilendirme Semineri 6

Sevgili Gençler,
Gönüllülerinden aldığı güçle yeni çalışmalara imza atan Çanakkale Koza Gençlik Derneği sizleri Temel İlkyardım Eğitimi Bilgilendirme Seminerine katılmaya davet eder.
Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği’nin büyük katkılarıyla gerçekleşecek bu seminerde, günlük hayatta hepimizin karşılaşabileceği kriz durumlarına karşı nasıl bir yol izlememiz gerektiğiyle ilgili bilgilendirme çalışması yapılacaktır.

İlkyardım Nedir ?
Herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır.

– İşlenecek Konular:
. İlkyardıma giriş