Kurucumuz

Mustafa Emir Cilasın

Kurucumuz
Mustafa Emir Cilasın

Mustafa Emir Cilasın, 13.01.1987 tarihinde Çanakkale’de doğdu. İlkokul ve Ortaokul yıllarını Turgut Reis Ortaokulunda, Lise yıllarını Milli Piyango Anadolu Lisesinde tamamladı. Cilasın, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Bölümü Doktora öğrencisiydi.

19 Şubat 2010 yılında Çanakkale’den birkaç arkadaşıyla birlikte Çanakkale Koza Gençlik Derneğini kurarak Çanakkale ve Türkiye gençliğine yol gösterecek bir çok projeye imzasını attı. Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajans eğitmenliği yapan Cilasın, Çanakkale Koza Gençlik Derneği ile birlikte Avrupa Birliği Projeleri, Gençlik Spor Bakanlığı, Birleşmiş Milletler ve geçtiğimiz yılda belediyemizin de ortağı olduğu Güney Marmara Kalkınma Ajansı programı kapsamında gerçekleşen Çanakkale Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi projesini hayata geçirdi. Cilasın kısa bir süre önce de Çanakkale Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünde faaliyet gösteren Gençlik Çalışmaları Biriminde de ciddi çalışmalara imza attı. Eksi18 kulüp çalışmalarıyla liseli gençlere yönelik faaliyetler, Avrupa Birliği ile gençlerin yurt dışı fırsatlarıyla tanışmalarını sağladı.