Koza Tanışma Kahvaltısı

Merhaba,

Gücünü siz gönüllülerinden alan Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak 12 yıldır olduğu gibi yaz-kış demeden, dur durak bilmeden, hem eğlendiğimiz hem de öğrendiğimiz sayısız çalışmaya imza attık. Şimdi ise yeni çalışmalarımızı sizlerle paylaşıp fikirlerinizi ve katkılarınızı öğrenmek istiyoruz.

Bu tanışma toplantısında sizlere neler anlatacağımızı merak ettiğinizi duyar gibiyiz.
Tanışma toplantımız ile yerelde gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projeleri, atölye çalışmaları, ulusal ve uluslararası projeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz gibi aynı zamanda sizler gibi heyecanlı, meraklı ve toplumsal çalışmalara duyarlı gönüllülerle tanışma fırsatını yakalamış olacaksınız.

Hep birlikte eğleneceğimiz, öğreneceğimiz ve başarma sevincini yaşayacağımız bir KOZA için;
22 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Halk Bahçesi Amfi alanında gerçekleştireceğimiz dönemin ilk tanışma kahvaltısına hepinizi bekliyoruz. Buluşmaya gelirken yanınızda simit, poğaça, börek, kek vb. ürünler getirmeyi, rahat bir oturma alanına sahip olmak için katlanır sandalyelerinizi getirmeyi unutmayın.

Buluşma Yeri: Halk Bahçesi Amfi Alanı
Buluşma Saati: 11.00