Koza Sinema Kulübü | 84. Gösterim

Koza Sinema Kulübüyle birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü 7 Nisan 2022 Perşembe akşamı Mahal’de ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 07.04.2022
📍 Yer: Mahal (Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak No:147, 17100 Çanakkale/Türkiye)
⏰Saat: 18:00

Yönetmen: Şerif Gören
Ülke: Türkiye
Yıl: 1985
Konu: Kurbağalar filminde, kocası öldükten sonra dul kalan bir kadının nasıl bir yaşam mücadelesi verdiğini konu edinmektedir. Elmas, Halil ve oğulları bir köyde yaşamaktadır. Halil, bir gün köyün deresine inerek kurbağa toplar. Eve dönüş yolunda da öldürülür. Bir anda kocasının ölüm haberi ile yıkılan Elmas, çok gençtir ve çok küçük bir oğlu vardır. Hem borçları ödeyebilmek hem de çocuğuna bakabilmek için bir an önce toparlanıp iş bulması gerekir. Elmas gündüzleri çeltik tarlasında çalışmaya başlar. Akşamları ise dereden kurbağaları toplayarak geçimini sağlamaya çalışır. Çocuğuna bakabilmek ve borçlarını ödeyebilmek için gece gündüz çalışır.

Etkinliğimize ÇOMÜ Sinema Ana Bilim Dalında Doç. Dr. Tuğba Elmacı, “80’lerin Kültürel İkliminde Kurbağalar” başlığıyla konuşmacı olarak katılacaktır.

Katkılarından dolayı Gülşah Film’e teşekkürler.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen