Koza Sinema Kulübü | 82. Gösterim

Koza Sinema Kulübüyle birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü 24 Mart 2022 Perşembe akşamı Mahal’de ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 24.03.2022
📍 Yer: Mahal (Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak No:147, 17100 Çanakkale/Türkiye)
⏰Saat: 18:00

Yönetmen: Georges Franju
Ülke: Fransa
Yıl: 1960
Konu: Doktor Génessier, kızı Christiane’ın bir trafik kazası sonucunda mahvolan yüzünü normal hale getirmek için ona söz verir. Maske takarak yaşayan kızına yeni bir yüz nakletmek için yardımcısı Louise ile birlikte genç kızları kaçırıp onların yüzünü alır. Fakat hiçbir deri Christiane’ın dokularıyla uyuşmaz.

Her seferinde başarısız nakiller gerçekleştiren doktor, genç kızları kaçırmaya devam eder. Bu sırada Christiane, nişanlısıyla iletişime geçme çabası içerisindedir. Kaçırılan genç kızlar ise tek tek ölmektedir…

Georges Franju tarafından yönetilen film, Jean Redon’un romanından uyarlandı.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen