Koza Sinema Kulübü | 81. Gösterim

Koza Sinema Kulübüyle birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü 17 Mart 2022 Perşembe akşamı Mahal’de ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 17.03.2022
📍 Yer: Mahal (Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak No:147, 17100 Çanakkale/Türkiye)
⏰Saat: 18:00

Yönetmen: John Frankenheimer
Ülke: ABD
Yıl: 1966
Konu: Kendi seçeceğiniz özel birisinin yerine geçip hayata o şekilde devam etmek ister miydiniz?
Çok gizli bir organizasyon, zenginlere özel dehşet verici bir faaliyet sürdürmektedir. Bir dizi estetik ameliyatla müşterilerin yüzü seçecekleri politikacı, sanatçı ya da ünlü birine benzetilmektedir. Müşterinin sahte ölümü, kurbanın ortadan sessizce kaldırılması ve müşterinin kurbanın yerine geçirilmesi de bu gizli örgüt tarafından ayarlanmaktadır.
Elbette ne iş yaparsanız yapın, her zaman işler yolunda gitmeyebilir!
Yönetmen John Frankenheimer’ın filmografisindeki ve 60’ların tüm gerilim filmleri içerisindeki en özgün yapıtlardan biri. Rock Hudson’ı perdede ölümsüzleştiren siyah beyaz görüntülerinin kalitesiyle de her daim klasiklerden…

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen