Koza Sinema Kulübü | 76. Gösterim

Koza Sinema Kulübüyle birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü 10 Şubat 2022 Perşembe akşamı Mahal’de ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 10.02.2022
📍 Yer: Mahal (Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak No:147, 17100 Çanakkale/Türkiye)
⏰Saat: 18:00

Yönetmen: Raoul Walsh
Ülke: ABD
Yıl: 1949
Konu: Organize bir hırsızlık çetesinin lideri olan Cody Jarrett, acımasız ve eksantrik bir adamdır. Ekibindeki en önemli adamlarından biri ise başa geçmeyi planlamaktadır. Bu nedenle Cody’e tezgah kurarak başına bir kaza gelmesini planlar. Ancak Cody bu ‘kaza’dan gizli göreve çıkan bir polis sayesinde kurtulmayı başarır…

Raoul Walsh filminin başlıca rollerinde James Cagney, Virginia Mayo ve Edmond O’Brien bulunuyor.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen