Koza Sinema Kulübü | 75. Gösterim

Koza Sinema Kulübüyle birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü 3 Şubat 2022 Perşembe akşamı Mahal’de ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 03.02.2022
📍 Yer: Mahal (Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak No:147, 17100 Çanakkale/Türkiye)
⏰Saat: 18:00

Yönetmen: Tod Browning
Ülke: ABD
Yıl: 1932
Konu: Dönemin anlayışı çerçevesinde genellikle korku janrına dahil edilen bir film olan Freaks, 1932 yılında Tod Browning tarafından çekilmiştir. Film, Tod Robbins’in “Spurs” adlı kısa öyküsünden ekrana uyarlanmıştır. Filmde anlatılan öykü, bedensel olarak normal insan tasavvurlarının dışına itilmiş ve “ucube” ya da “canavar” olarak adlandırılan insanların, bedensel farklılıklarını sergilemek suretiyle çalıştı(rıldı)kları bir gösteri merkezinde geçer. Çalışanların çoğunluğunu ucubelerin oluşturduğu bu karnavalesk gösteri merkezinde, “fiziksel olarak sağlıklı ve tam” insan bedeni normlarına uyan az sayıda insan da çalışmaktadır.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen