Koza Sinema Kulübü | 73. Gösterim

Koza Sinema Kulübüyle birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü 20 Ocak 2022 Perşembe akşamı Mahal’de ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 20.01.2022
📍 Yer: Mahal (Fevzipaşa Mahallesi Çay Kenarı Sokak No:147, 17100 Çanakkale/Türkiye)
⏰Saat: 18:00

Yönetmen: John Cassavetes
Ülke: ABD
Yıl: 1968
Konu: Mutlulukları sadece görünüşten ibaret olan bir çift… Oldukça varlıklı yaşamlarında artık ne birbirlerinden ne de yaşadıkları hayattan keyif alabilen bu orta yaşı geçmiş çift, dillendirmeseler de evliliklerinin sonuna geldiklerinin farkındadırlar.

Hızla ilerledikleri son ise her ikisinin de birbirlerini aldatmaları ile sarsıcı bir noktaya ulaşacaktır. Mutsuz geçen yılların intikamını almak istercesine büyük bir öfke ile ihanelerini taçlandıran ikili, eşsiz bir son yapacaklardır.

John Cassavetes, zirveye taşıdığı bu boşanma hikayesinde sadece ilişkileri değil, hayatın anlamsızlığını da tartışmaya açıyor. Ve başrolde ise gerçek hayatta da eşi olan Gena Rowlands yer alıyor.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen