Koza Sinema Kulübü | 72. Gösterim

Her pazar birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü Belediye İş Merkezi içinde yer alan Erkan Yavuz Sanat Atölyesi’nde her pazar saat 15:00’da ücretsiz bir şekilde film izliyor.

ÇOMÜ Radyo-Televizyon-Sinema Bölümü Araştırma Görevlisi Gülseren Dinvar konuşmacı olarak katılacaktır.

📆Tarih: 26.12.2021
📍 Yer: Erkan Yavuz Sanat Atölyesi / Belediye İş Merkezi(Cumhuriyet Meydanı arkası)
Saat: 15:00

Aralık ayı filmleri +18’dir.

Yönetmen: Çağla Zencirci, Guillaume Giovanetti
Ülke: Türkiye
Yıl: 2018
Süre: 95 dk
Konu: Sibel, köylüler tarafından dışlanan dilsiz bir genç kızın hikayesini anlatıyor. 25 yaşındaki Sibel, babası ve kız kardeşi ile birlikte Karadeniz’de gözlerden uzak bir köyde yaşamaktadır. Dilsiz bir kız olan Sibel’in kendi halinde bir yaşantısı vardır. O, ancak atalarından kalma bir gelenek olan ıslık çalma sayesinde çevresindekilerle iletişim kurabilmektedir. Köy halkı tarafından dışlanan genç kız, onlar tarafından uğursuz olarak kabul edilmektedir. Sibel’in hayatı, bir gün ormanda gezintiye çıktığı sırada bir yabancı ile karşılaşması ile bambaşka bir hal alır.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen