Koza Sinema Kulübü | 70. Gösterim

Her pazar birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü Belediye İş Merkezi içinde yer alan Erkan Yavuz Sanat Atölyesi’nde her pazar saat 15:00’da ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 12.12.2021
📍 Yer: Erkan Yavuz Sanat Atölyesi / Belediye İş Merkezi(Cumhuriyet Meydanı arkası)
Saat: 15:00

Aralık ayı filmleri +18’dir.

Yönetmen: Leos Carax, Bong Joon-ho, Michel Gondry
Ülke: Fransa, Japonya, Kore, Almanya
Yıl: 2008
Süre: 112 dk
Konu: Tokyo! Japon olmayan üç yönetmen tarafından yazılan ve hepsi Tokyo, Japonya’da çekilen üç bölümden oluşan 2008 antoloji filmidir. Michel Gondry “İç Tasarım”, Leos Carax “Merde” ve Bong Joon-ho “Shaking Tokyo” yönetti. Bong Joon-Ho, Hikikomori adı verilen, asla evini terk etmeyen ve dünya ile bütün ilişiğini kesmiş birinin öyküsünü anlatıyor. Bir gün eve pizza getiren kıza aşık olur ve dışarı çıkar. Bu ise akla hayale sığmayan bir adıma neden olur. Leox Carax’nın Merde’sinde, kentin kanalizasyonunda yaşayan bir adam garip ve kışkırtıcı hareketlerle Tokyo’nun sokaklarına karmaşa salıyor. Michel Gondry’nin İç Mimari ise yeni bir gelecek için Tokyo’ya taşınan genç bir çiftin öyküsü. Hiroko’nun hayattaki arzusunun film yapmak olduğu açık; ama Hiroko sanki yavaş yavaş kayıyor ve kendi yaşamı üzerindeki kontrolünü kaybediyor. Hiroko bir sabah uyandığında göğsünde bir boşluk olduğunu fark ediyor. Akşam ise her şey iyice sarpa sarmış oluyor.
Bu üç garip öykü birlikte izlendiğinde, dünyanın en güzel kentlerinden birini bambaşka bir gözle görmenizi sağlayacak üç bölümlük bir rapsodi halini alıyor.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen