Koza Sinema Kulübü | 69. Gösterim

Her pazar birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

#KozaSinemaKulübü

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Sinema Kulübü Belediye İş Merkezi içinde yer alan Erkan Yavuz Sanat Atölyesi’nde her pazar saat 15:00’da ücretsiz bir şekilde film izliyor.

📆Tarih: 05.12.2021
📍 Yer: Erkan Yavuz Sanat Atölyesi / Belediye İş Merkezi(Cumhuriyet Meydanı arkası)
Saat: 15:00

Aralık ayı filmleri +18’dir.

Yönetmen: Julia Ducournau

Ülke: Fransa

Yıl: 2016

Süre: 99 dk

Konu: Jutine 16 yaşında genç ve normal bir kadındır. Tüm ailesi veteriner olan Justine de onların yolundan gitmek ister. Başarılı bir öğrenci olarak 16 yaşında veterinerlik fakültesine girmeyi başarır. Ancak burada onu üst sınıfların sınamaları ve okulun büyüsü ile gelen acımasız, cezbedici ve sallantılı bir dünya beklemektedir. Sırf akranlarına uyum sağlayabilmek adına kurallara boyun eğen Justine ailesinin prensiplerini yıkarak hayatında ilk kez çiğ et yer. Ancak bu kendi içinde yatan tehlikeli bir yanı keşfetmesinin sadece başlangıcı olacaktır.

#KozaSinemaKulübü #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen