Koza Organizasyon Ekibi Başvuruları Başladı!

Çanakkale Koza Gençlik Derneği Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor!

Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak 2010 yılından bu yana yaptığımız çalışmalara yenilerini ekleyerek siz değerli gençlere ücretsiz çalışmalar sunmaya devam ediyoruz.

Şimdi gelelim bu çağrıyla ilgili detayları vermeye.

Çanakkale’deki gençlik faaliyetlerinin daha fazla gence ulaşarak arttırılabilmesi ve zenginleştirilebilmesi amacıyla bir organizasyon ekibi kuralım istedik.
Sen de gerçekleştirilecek etkinliklerin ve organizasyonların planlanmasında yer alarak Koza Ailesinin bir parçası olmak, eğlenirken öğrenmek istiyorsan bu ekipte yer alma şansını kaçırma!

Ekibimizde yer alacak gönüllülerimizde aranan nitelikler ise;
– Çanakkale’de yaşayan,
– Çalışmalara ayırabileceği yeterli vakti olan,
– Sorumluluk bilincine sahip,
– Sorun odaklı değil çözüm odaklı,
– Takım çalışmasına yatkın,
– Tercihen organizasyon deneyimi olan arkadaşlarımızı bu ekipte görmek isteriz.

Not: Gelen başvurularla ilgili ön değerlendirme yapılarak aranan kriterlere uyan arkadaşlarımızı 26.10.2018 Cuma günü 18.30’da mülakat görüşmesine davet edeceğiz. Ekipte yer alacak arkadaşlar gönüllülük bilinciyle görev alacaklardır.

Son Başvuru Tarihi: 25.10.2018 Perşembe

#KozaOrganizasyonEkibi #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen