Koza Felsefe Okulu: “Toplum, Özgürlük ve Ahlaklılık”

Her ay farklı konular ve konuklarla gerçekleştirilen Koza Felsefe Okulu buluşmalarında, Felsefe üzerine hem eğitici bilgiler almak hem de keyifli sohbetler etmek için sizleri Çanakkale Koza Gençlik Derneği’nin Felsefe Okuluna bekleriz.

“Toplum, Özgürlük ve Ahlaklılık” konulu 3. etkinliğimizin konuşmacısı Prof. Dr. Doğan GÖÇMEN olacaktır.

Sizleri 19.01.2019 tarihinde, saat 14.00’da Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde gerçekleştireceğimiz buluşmamıza davet ediyoruz.

Prof. Dr. Doğan GÖÇMEN Kimdir?
Prof. Dr. Doğan Göçmen. 9 Eylül Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi

Çalışma Alanları;

Hamburg Üniversitesi Felsefe Bölümünde 1995 ile 2000 yılları arasında değişik düzeylerde sosyoloji dersleri vermiştir.

Adıyaman Üniversitesi’nde 2010 ile 2011 yıllarında mantık, felsefeye giriş, sanat ve estetik, felsefe tarihi, tarih felsefesi ve ahlak sosyolojisi dersleri vermiştir.

9 Eylül Üniversitesi Felsefe Bölümünde felsefe tarihi, bilgi felsefesi, siyaset felsefesi ve ahlak felsefesi dersleri vermeye devam ediyor.

İlgi Alanı;

Felsefe Tarihi, Ontoloji ve Epistemoloji, Ahlak ve Siyaset Felsefesi, Adalet Kuramları, Aydınlanmacılık, Klasik Alman ve İskoç Felsefesi, Adam Smith, G.W.F. Hegel ve Karl Marx, Edmund Husserl, Hans Heinz Holz, Domenico Losurdo ve 20. yüzyıl Alman Felsefesi