Koza Felsefe Okulu: Etik ve Adalet

Koza Felsefe Okulunun her ay düzenli olarak yaptığı felsefe derslerinin 2. buluşması 22 Aralık 2018 cumartesi günü Belediye Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisinde gerçekleştirildi.

ODTÜ Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ş. Halil TURAN tarafından Jean-Jacques Rousseau: Etik ve Adalet konusu işlendi.

Koza Felsefe Okulu Katılımcıları, felsefenin ne olduğuna dair felsefi kavramlar ve bu kavramların anlamlandırılması, felsefenin metodolojisi ve felsefe tarihi hakkında genel bir bilgiye sahip olurlar. Kazandırılan bu temel bilgiler; felsefe metinleri okumalarında ve tartışmalarında, kitap ve filozof çözümlemelerinde alt yapı oluşturacak şekilde planlanmaktadır. Önümüzdeki ay gerçekleştireceğimiz 3. dersimiz için Çanakkale Koza Gençlik Derneği’nin sosyal medya araçlarını takip edebilirsiniz.

#KozaFelsefeOkulu #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen