Koza Felsefe Okulu | Aristoteles’te Mutluluğun İnşası

Her ay farklı konular ve konuklarla gerçekleştirilen Koza Felsefe Okulu buluşmalarında, Felsefe üzerine hem eğitici bilgiler almak hem de keyifli sohbetler etmek için sizleri Çanakkale Koza Gençlik Derneği’nin Felsefe Okuluna bekleriz.

“Aristoteles’te Mutluluğun İnşası” konulu 9. etkinliğimizin konuşmacısı Prof. Dr. Nazile Kalaycı olacaktır.

Sizleri 21.12.2019 tarihinde, saat 14.00’da Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde gerçekleştireceğimiz buluşmamıza davet ediyoruz.

#KozaFelsefeOkulu #ÇanakkaleKozaGençlikDerneği