“Aristoteles’te Mutluluğun İnşası” Etkinliği Gerçekleştirildi

Koza Gençlik Derneği’nin geçen yıl başlattığı aylık felsefe seminerleri 9. etkinliği ile cumartesi günü Hacettepe Felsefe Bölümün’nden Prof. Dr. Nazile Kalaycı’nın “Aristoteles’te Mutluluğun İnşası” konulu konuşmasıyla devam etti.

Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Salonu’nda gerçekleştirilen aylık seminerleri Çanakkaleliler geçen yıldan beri ilgiyle takip ediyor. Etkinlikler ücretsiz ve herkese açık bir şekilde gerçekleştirilmektedir.