Koza Dönem Kapanış Etkinlikleri ve Sertifika Töreni

Çanakkale Koza Gençlik Derneği’nin 2018-2019 döneminde gerçekleştirdiği tüm proje, atölye ve etkinliklerin kapanış etkinliklerine ve sertifika törenine tüm Çanakkale halkı davetlidir.

– 2 Mayıs Perşembe 18:00-20:00 İngiliz, Japon, Fransız, İspanyol ve Macar Kültür Gecesi | Yalı Hanı 2. Kat

– 2 Mayıs Perşembe 21:00-22:00 Sualtında Engel Yok Projesi Sembolik Yüzme Yarışı | Anafartalar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu

– 4 Mayıs Cumartesi 11:30-13:30 Sergi Açılışı ve Sertifika Töreni (Aktif Tırtıllar Sergisi, Çanakkale Koza Gençlik Derneği bünyesinde faaliyet gösteren atölye/projelerdeki koordinatör ve katılımcılarına belgelerinin verilmesi ve paydaşlarımıza plaket takdimi ) | Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri

– 4 Mayıs Cumartesi 14:00-17:00 Koza Felsefe Okulu “Antik Yunan’da Bir Yaşam Biçimi Olarak Felsefe” (Etkinlik Sayfası: https://www.facebook.com/events/2484655454901358/) | Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri

– 4 Mayıs Cumartesi 20:00’da Koza Gönüllü Partisi (Çok iyi eğlenirim, dans ederim diyen herkesi bekliyoruz) | Yalı Hanı 2. Kat

– 5 Mayıs Pazar 18:30’da Koza Sinema Kulübü “Ölü Ozanlar Derneği” film gösterimi (Etkinlik Sayfası: https://www.facebook.com/events/2333260573383959 )
| Belediye İş Merkezi Zemin Kat Erkan Yavuz Deneysel Sanat Atölyesi

Detaylı bilgi ve sorularınız için sosyal medya hesaplarımıza mesaj atabilir veya (0286) 213 56 55 ofis numarasından bilgi alabilirsiniz.