Kırlangıçlar Okuyor Projesi Gerçekleştirildi

Toplum Gönüllüleri Vakfı çatısı altında yer alan ve Çanakkale Koza Gençlik Derneği kolaylaştırıcılığında faaliyet gösteren Çanakkale Gençbank ve Çanakkale Bisiklet Platformu ortaklığında ‘’Kırlangıçlar Okuyor’’ projesi kapsamında Çanakkale Fen Lisesi kütüphanesine kitap yardımında bulundu.

Gençbank; Gençlerin kişisel ve toplumsal gelişmelerine, gönüllü katılımlarına, akademik veya mesleki eğitimlerini tamamlayıcı nitelikte ki çalışmalarına katkı sağlarken, beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesi, yeterlilik ve deneyimlerinin aktif çalışma ve formel olmayan eğitim yöntemleriyle artmasını sağlayan kurumlarının kapasitesinin artmasına yardımcı olmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda Gençbank Çanakkale ekibine Çanakkale Fen Lisesi öğrencileri tarafından yapılan proje başvurusu kapsamında Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Çanakkale Bisiklet Platformu ve Gençbank Çanakkale ‘’Bir kitap, bir arkadaştır’’ sloganıyla okunup biten, yıpranmamış ya da sıfır kitapları Çanakkale Merkez ilçeye bağlı Çınarlı köyüne 16 Kasım günü bisikletler ile giderek Fen Lisesi kütüphanesine bıraktı.

Siz de proje fikrim var, Çanakkale’de bir şeyleri değiştirmek istiyorum diyorsanız; Çanakkale Koza Gençlik Derneği veya Gençbank Çanakkale sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.