Gönüllümüz Melis’in Gözünden Macaristan

Gönüllümüz Melis’in Gözünden Macaristan;

Szia! Ben Melis. Hayatımda iyi ki dediğim bir şey varsa o da Macaristan’ın Pécs şehrinde Ökográf Egyesület’te 9 ay yaptığım gönüllülük diyebilirim. Çünkü bu süre zarfında 12 ülke gezen ve harika zaman geçirip çok şey öğrendiğim, aynı zamanda birçok arkadaş edindiğim bir dönem oldu. Projenin ilk haftalarında pandemi ve havaların soğuk olmasından ötürü şehre alışma sürecim biraz zordu ama daha sonra sanki yıllardır burada yaşıyormuş gibi sıcak hissettiğim bir şehir hâline geldi Pécs. Çalıştığım koordinatörüm ve ekip arkadaşlarımla tam uyum sağladım. Sadece ofiste çalışma değil, zaman zaman yaptığımız çeşitli aktiviteler ile özellikle insan ilişkileri ve iş hayatı hakkında tecrübeler edindiğim çok yönlü ve deneyim kazandıran bir proje oldu benim için. Yaşadığım en eğlenceli aylar diyebilirim. Tüm bunların gerçekleşmesine yardım eden Koza Gençlik Derneği’ne teşekkür ederim.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #Koza #GençlikBuradaYaSen #Çanakkale #Melis #Macaristan #Hungary #Pecs #ESC #Erasmus #ErasmusPlus