Gönüllümüz Kayra Romanya’dan Döndü!

Selam, adım Kayra. Türlü türlü ESC projelerinden bir tanesine seçilmiş 20 yaşında bir gönüllüyüm. Projemi 6 ay boyunca Romanya’nın Râmnicu Vâlcea ilinde yaptım. Bu proje’de yer aldığım süreç boyunca tonlarca yeni tecrübe edinme şansım oldu. Karakterimi geliştirmemde ve ufkumun daha da açılmasında önemli bir rol oynayan bu harika dönemde bir sürü şey öğrendim. Farklı farklı kültürler, ilginç yaşam tarzları, rengarenk kişilikler ve yapılar görme şansım oldu. Harika insanlar tanıdım, kimisiyle kardeş, aile gibi olduk. Bir sürü etkinliğe katılma şansım oldu, bol bol eğlendim. Her gencin mutlaka katılması gerekli böyle bir projeye, yabancı dil geliştirmek ve kişisel gelişim için oldukça faydalı bir girişim. Bütün süreç boyunca, iyi ve kötü anlarımda yanımda olan ve beni destekleyen Koza Gençlik Derneği’ne minnettarım.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #Koza #GençlikBuradaYaSen #ESC #AvrupaDayanışmaProgramı #Gönüllü #Volunteer