Gençlik Çalışmaları Akademisi Eğitim Kampı Başvuruları Başladı!

GENÇLİK ÇALIŞMALARI AKADEMİSİ
EĞİTİM KAMPI BAŞVURULARI BAŞLADI! Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak Sabancı Vakfı’nın desteği ve Toy Gençlik Derneği ‘nin koordinatörlüğünde yürüteceğimiz Gençlik Çalışmaları Akademisi eğitim kampı başvuruları başladı.

Toy Gençlik Derneği koordinatörlüğünde ilerleyecek çalışmada, Gap Gençlik Derneği , Sağlıkta Genç Yaklaşımlar Derneği / Y-Peer Türkiye ve Youthsem projenin diğer ortakları.

Forma geçmeden önce birçok yerde belirttiğimiz uyarıyı buraya da yazma ihtiyacı hissediyoruz.
Seçilen katılımcıların aşağıda tarihi belirtilmiş olan tüm eğitim kamplarına katılması zorunlu, bu neden ile başvuru yaparken tarihlere dikkat etmeni öneriyoruz. Ayrıca eğitim kamplarının hepsi Eskişehir’de olacak. Bunu da unutma lütfen.

1. Eğitim 11 – 15 Eylül 2019
2. Eğitim 22 – 26 Ocak 2020
3. Eğitim 26 Nisan – 03 Mayıs 2020
4. Eğitim 09 – 13 Haziran 2020

Form birazcık detaylı, doldurmadan önce açıklama kısmını dikkatlice okumanı rica ediyoruz. Eskişehir’de görüşmek üzere.

Başvuru linki
bit.ly/gcabasvuru

#GençlikÇalışmalarıAkademisi#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği#ToyGençlikDerneği #Eskişehir #Çanakkale