#FarklıyızEşitiz Kampanyası Sokakta Müzik Dinletisi İle Sona Erdi

Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Gençbank Çanakkale ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Topluluklarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında başlattığı #FarklıyızEşitiz kampanyası dönem sonu etkinliğini gerçekleştirdi.

9 Mart günü başlayan #FarklıyızEşitiz kampanyası dahilinde bugüne kadar Film Gösterimi, Halı saha Karşılaşması, Konser, Siber Zorbalık / Şiddet Nedir, Siber Zorbalık Nasıl Önlenir Söyleşisi, Fidan Dikimi, Toplumsal Cinsiyet Rolleri Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

15 Mayıs 2018 Salı günü ‘Farklıyız Eşitiz Kampanyası’nın dönem sonu etkinliği olarak Dina Ensamble Grubu’nun katkılarıyla Barış Kordonunda müzik dinletisi gerçekleştirildi.

#FarklıyızEşitiz kampanyası ile ilgili hashtag’i sosyal medya paylaşımlarınızaekleyerek sizlerde kampanyaya destek olabilirsiniz.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #GençlikBuradaYaSen