Çanakkale’ye Hoş Geldin Üniversiteli!

Merhaba üniversiteli genç arkadaşımız,

Öncelikle zor ve stresli bir süreçten başarı ile çıktığın ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini tercih ettiğin için tebrik ederiz. Umuyoruz ki başarılı bir şekilde üniversite hayatını bu güzel şehir ve üniversitede bitireceksin.

Şanslısın ki huzurun, özgürlüğün, aşkın, barışın, sevginin, tarihin ve bisikletin kentine geliyorsun.

Kış geldiğinde iliklerine kadar hissedeceksin rüzgârı…

Gün batımını ayrı bir güzellikle, aşkla izleyeceksin. Çanakkale seni sevecek, sen onu seveceksin.

Ve üniversitenin son günü kep atarken keşke en baştan sevseydim bu şehri diyeceksin.

Senin için en önemlisi ise; bu şehirde sosyalleşmeni sağlayacak bir Çanakkale Koza Gençlik Derneği var.

Derneğimiz gençlerin sosyalleşmesini sağlamak; bunu yaparken de eğlenmeyi ve eğlendirmeyi ilke edinmiş bir oluşumdur.

Yerel, ulusal ve uluslararası birçok alanda çalışmalar gerçekleştiren derneğimizi Çanakkale’ye geldiğinde ziyaret etmeyi sakın unutma!

Çanakkale ya da derneğimiz hakkında detaylı bilgi ve soruların için bizlerle iletişime geçebilirsin.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #Koza #GençlikBuradaYaSen #Çanakkale #ÇanakkaleOnsekizMartÜniversitesi