Çanakkale Koza Gençlik Derneği 10 Yaşında

[TR] Çanakkale Koza Gençlik Derneği 10 Yaşında

Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak, 10 yıldır gençler için, gençlerle birlikteyiz.

Derneğimiz, hedef kitlesi olan gençlerle büyüdü ve çalışmalarımıza katkı sunan her yeni değerle beraber yeniden şekillendi. Bugüne kadar birçok proje, atölye, şenlik ve etkinlik çalışması ile öncelikle şehrimize gençlik çalışmaları konusunda öncülük etmenin, yediden yetmişe birçok insanın hayatına dokunmuş olmanın büyük gururunu yaşıyoruz.

Gençlerin güven ve olanak sağlandığında neler başarabileceklerini çalışmalarıyla ve projeleriyle geçen 10 yıllık süreçte kanıtlayan derneğimiz; bugünden itibaren de gençler başta olmak üzere; kadınlardan çocuklara, engellilerden, çevresel konulara kadar birçok alanda ve farklı hedef gruplar ile çalışmalar yürütmeye devam edecektir. Ayrıca eğlenmeyi ilke edinmiş, gönüllüleriyle birlikte ücretsiz çalışmalar yapan, bağımsız, farklılıklara saygılı ve siyaset üstü olma ilkeleriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğimiz inancını bir kez daha dile getirir, 10 yıllık yolculuğumuzda çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm gönüllülerimize, bizi destekleyenlere, gençlerin seslerini duyurmalarına katkı sunmuş diğer tüm sivil toplum kuruluşlarına ve yerel yönetimlere teşekkür ederiz.

[ENG] Çanakkale Koza Youth Association is 10 Years Old

As Çanakkale Koza Youth Association, we have been together with young people for 10 years.

Our association has grown with young people who have the target audience and has been reshaped with every new value contributing to our work. We are proud to be leading the city about youth work and to have touched the lives of many people from seven to seventy, through many projects, workshops, festivals, and events till today.

Our association proving what young people can achieve when trust and opportunity are achieved through their studies and projects in the last 10 years. And starting today, It will continue to work with different target groups in many areas, especially young people, from women to children, from disabled to environmental issues. We also once again express the belief that we will continue to work with the principles of having fun, working free of charge with volunteers, independent, respectful and non-political. And we would like to thank all our volunteers, supporters, and other non-governmental organizations and local governments who have contributed to young people in our 10-year journey.