Benim Şehrim Bizim Şehrimiz Gençlik Buluşması

Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak, Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya tarafından desteklenen, Çanakkale Belediyesi ve Osnabrück Belediyesi tarafından düzenlenen Benim Şehrim Bizim Şehrimiz Gençlik Buluşması’nda 31 Mart 2023 Cuma günü Korfmann Kütüphanesi’nde İklim atölyesi düzenledik.

İklim değişikliği gibi önemli bir konuyu ele aldığımız atölyemizde, gençler arasında farkındalık yaratmayı hedefledik. İklim değişikliğinin nedenleri, etkileri ve çözüm önerileri hakkında bilgi vererek, gençlerin bu konuda daha bilinçli ve duyarlı olmalarını sağlamayı amaçladık.

Katılımcılarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık ve atölyemiz verimli bir şekilde geçti. Gençler arasında yapılan tartışmalar ve sunulan çözüm önerileri, geleceğe dair umut verici bir tablo çizdi.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #Koza #GençlikBuradaYaSen #Çanakkale #Gençlik #Youth #İklim #İklimDeğişikliği