Avrupa Dayanışma Programı, Eurodesk, Erasmus+ Tanıtım Günü

Avrupa Dayanışma Programı, Eurodesk, Erasmus+ tanıtım günü etkinliğine davetlisiniz.

Avrupa Dayanışma Programı (ESC), gençlerin kişisel, eğitimsel, sosyal, sivil ve mesleki gelişimlerini teşvik ederken, kendi ülkelerinde veya yurt dışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaları, çalışmaları veya ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaları için fırsatlar yaratan, toplumsal ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen yeni bir Avrupa Birliği girişimidir.

Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağıdır.

Tarih: 14.10.2022
Saat: 19.00
Yer: Tarihi Yalı Hanı Alt Kat

#ErasmusDays Nedir?

Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa’da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

#ÇanakkaleKozaGençlikDerneği #Eurodesk #TimetoMove #Erasmusdays #GençlikBuradaYaSen