Koza Gençlik Derneği’nden Tiyatro Atölyesi

2018-2019 dönemi için çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak gençlerle tiyatro sahnesinde buluşuyoruz.

Eğer sen de 15-30 yaş arasındaysan, sadece oyunculuk değil; ses, efekt, ışık, müzik, dekor, kostüm, yönetmen yardımcılığı ve metin yazarlığı gibi temel dallarda görev alarak katkı sunabileceğini düşünüyorsan, gerekli zaman esnekliğini yaratabilirim ve gönüllülük esasıyla kurulacak takımda elimden geleni yaparım diyorsan bu atölye tam sana göre.

Bu atölyedeki amacımız; gençleri tiyatro ile tanıştırmaktan daha çok, kendilerini doğru ifade edebilecekleri, duygu ve yaklaşım biçimlerinde oluşturacakları değişimi görebilecekleri, kültür ve sanat bilincine tiyatro perspektifinden bakabilen Çanakkale özelinde kendine yetebilen bir gençlik tiyatrosunun kurulabilmesine öncülük edebilmektir.

Haydi, sen de katıl bize!

Son Başvuru tarihi 01.10.2018 tarihli atölye için http://bit.ly/2MYoefl başvuru formu üzerinden formu doldurabilirsiniz.