Koza Felsefe Okulu Başvuruları Başladı !

Katılımcılar, felsefenin ne olduğu, felsefi kavramlar ve bu kavramların anlamlandırılması, felsefenin metodolojisi ve felsefe tarihi hakkında genel bir bilgiye sahip olurlar. Kazandırılan bu temel bilgiler; felsefe metinleri okumalarında ve tartışmalarında, kitap ve filozof çözümlemelerinde alt yapı oluşturacak şekilde planlanmıştır.

Her ayın 3. veya 4. Cumartesi günü öğleden sonra gerçekleştirilecek Temel Felsefe Okulumuza davet edeceğimiz konuşmacılarımızla, Felsefe üzerine hem eğitici hem de keyifli sohbetler yapmak için sizleri Çanakkale Koza Gençlik Derneği’ne bekleriz. Yıl boyu devam edecek ve katılımcı sayısının sınırlı tutulacağı eğitimler tamamen ücretsizdir. Konuya ilgi duyan ve düzenli katılım gösterecek kişilerin başvurularını bekliyoruz.

Son Başvuru Tarihi: 21/09/2018 Saat 17:00

“Düzeltmeyi duyurur, yanlış bilgi aktarımı için özür dileriz.”

#KozaFelsefeOkulu